FTE

Bromsok

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa
Däckbytarveckor - T.o.m. 29 april

I lager,

Totalt:
Totalt:

Produktbeskrivning

FTE är inte bara ”development partner” inom den internationella fordonsindustrin de utvecklar också originaldelar till flera biltillverkare. Tack vare den expertis de fått genom att tillverka originaldelar så kan de applicera samma metoder och expertis på eftermarknadsdelar. Enligt dom själva så kan de alltid garantera förstklassig produktkvalitet. Bromsok tillverkade med extrem precision, noggrannhet och funktionalitet i åtanke.

A Valeo brand

A Valeo brand

Har du inte hört talas om FTE ännu så är det kanske inte så konstigt, de har inte exponerats särskilt mycket på den Svenska marknaden ännu, men förmodligen kommer du se mer av FTE i framtiden. Varför? Jo, vi kan tala om att de tillhör reservdelsgiganten Valeo. Med andra ord ett varumärke i mycket goda händer. Valeo är en av världens absolut största tillverkare av bilreservdelar. Njut av fördelarna med ett starkt och pålitligt varumärke till ett blygsamt pris.

FTE är ett perfekt för dig som vill njuta av den expertis, kunskap och kvalité som stora internationella varumärken kan applicera i deras produktionsprocess utan att betala för ett bromsok i premiumsegmentet. Riktigt prisvärda bromsok som kan konkurrera med de stora giganterna i premiumsegmentet utan problem.