Ikatex 2-lagers torkpapper för medelsvår smuts - 2-pack

Ej i lager

  • Prägling för extra styrka och rengöringseffekt.
  • Perforering för enkel användning och minimering av avfall.
  • Silikonfritt för att undvika påverkan på produktkvalitet och arbetsprocesser.
  • Mångsidigt användningsområde inom olika branscher och verksamheter.

Produktbeskrivning

Ikatex erbjuder ett 2-lagers torkpapper speciellt utformat för att hantera medelsvår smuts. Detta torkpapper är tillverkat med omsorg och har flera egenskaper som gör det idealiskt för olika användningsområden.

Kvalitetsegenskaper

2-lagers prägling

Ikatex torkpapper är präglat för att ge extra styrka och struktur. Den präglade ytan gör pappret mer motståndskraftigt mot rivning och ger en förbättrad rengöringseffekt.

Perforering

Torkpappret är också perforerat, vilket gör det enkelt att riva av önskad mängd papper. Detta sparar tid och resurser genom att minimera avfall och optimera användningen.

Silikonfritt

Ikatex torkpapper är helt fritt från silikon, vilket är viktigt i känsliga industrier som tryckerier. Detta garanterar att torkpappret inte lämnar några rester eller fläckar som kan påverka produktkvaliteten eller arbetsprocesserna.

Användningsområden

Ikatex torkpapper har en bred användning och är populära inom olika branscher och verksamheter. Här är några exempel:

  • Solarier: Torkpappret används för att rengöra och torka solarieutrustning, inklusive solbäddar, glas och metallytor. Dess förmåga att hantera medelsvår smuts gör det perfekt för att ta bort solkräm och svettrester.
  • Städbolag: Torkpappret är ett oumbärligt verktyg för städbolag som behöver rengöra olika ytor och ytor. Det kan användas för att torka av skrivbord, speglar, köksytor, toaletter och mycket mer.
  • Tryckerier: Inom tryckeriindustrin är det viktigt att hålla utrustningen ren och fri från smuts och oljor. Ikatex torkpapper är idealiskt för att torka av tryckpressar, rullar och andra ytor där smuts och bläck kan ansamlas.
  • Verkstadsindustrier: I verkstäder och industriella miljöer används torkpappret för att rengöra verktyg, maskiner och andra utrustningar. Dess hållbara konstruktion och förmåga att hantera medelsvår smuts gör det perfekt för att ta itu med smörjmedel, fett och annan industriell smuts.

Ikatex 2-lagers torkpapper är en pålitlig lösning för att hantera medelsvår smuts. Dess prägling, perforering och silikonfria egenskaper gör det till ett populärt val inom olika industrier och verksamheter. Oavsett om det används