Swedstuff

Swedstuff Pathfinder SR Cruved - LED-ramp 22"

Ej i lager

  • E-godkänd, kraftfull LED-ramp
  • 22" i välvd form
  • Okrossbar PC-lins som sträcker sig ända ut i kanterna
  • Stilren, modern och smutsavvisande design
  • Hållbar och tålig
  • Kan monteras på de flesta fordon
  • Sidofästen ingår
  • Levererar en combo-ljusbild lämplig för olika typer av vägar
  • IP68-klassad, damm- och vattentät

Köp även till

Siberia professionellt universalt fäste
Siberia professionellt universalt fäste
409 kr
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr

Produktbeskrivning

Robust byggkvalité från början till slut

Swedstuff Pathfinder är en LED-ramp där man har fokuserat på att ta fram en robust och högpresterande LED-ramp till bästa möjliga pris. När du håller i och ser Swedstuff Pathfinder för första gången kommer du verkligen känna den gedigna byggkvalitén på den här rampen, den är verkligen någonting alldeles extra för att vara i den här prisklassen. Trots priset har man kostat på kraftfulla dioder från världsberömda OSRAM. Huset är tillverkat i rostfritt stål och linsen i stenskottssäker polykarbonat.

Pathfinder Curved

Den välvda designen gör att du får en elegantare look som följer de flesta bilars lätt välvda front. Den välvda formen gör att LED-rampen blir tilltalande från alla vinklar. Utöver att förhöjd design så ger även den Pathfinder Curved ytterligare lite bredd i ljusbilden tack vare formen. Visst tappar man lite på längden, men man brukar trots allt säga att de första 300 metrarna är de absolut viktigaste, därav också anledningen att välvda LED-ramper ofta blir särskilt uppskattade då de ger en otroligt jämn och behaglig ljusspridning.

Damm- och vattentät

Vi har redan varit inne på den otroliga byggkvalitén på den här LED-rampen, men ännu en detalj som imponerar och vittnar om den robusta konstruktionen är IP-klassningen. LED-ramper i den här prisklassen är ofta IP67-klassade, vilket i sig inte är något problem. Det räcker ofta till om man är lite varsam när man använder högtryckstvätten. Men om man får välja, så varför inte välja en LED-ramp med IP68/IP69K-klassning? Ja, du behöver inte fundera kring det om du väljer en Swedstuff Pathfinder, den är nämligen IP68/IP69K-klassad och klarar av en vardag där högtryckstvätten är ett stående inslag.

Flatscreen-lins

Med sin vidsträckta lins som sträcker sig ända ut i kanterna så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Dessutom bidrar den ramlösa fronten till en lägre livslängd då den har en betydligt bättre smutsavvisande effekt än LED-ramper med en distinkt ram runt linsen.

Ljusbild

Ljusbilden är en välkomponerad combo-ljusbild, lämpliga för dig som kör både landsväg, motorväg och småvägar. Kombinationsljusbilden gör att du även ser bra ut i dikeskanterna där eventuella viltfaror kan finnas. Pathfinder levererar imponerande 1 LUX på hela 418 meter med sina högkvalitativa OSRAM-dioder.

Enkelt summerat så kan man säga att pathfinder är LED-rampen för dig som vill ha riktigt gedigen byggkvalitet och otroligt fin ljusbild utan att bli ruinerad.

  • Stilren flatscreen design
  • E-godkänd
  • Combo-ljusbild