Thule

Thule SquareBar Evo Lasthållarrör 135 cm - 7124/712400 - Svart 2-pack

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Thule SquareBar Evo Lasthållarrör - Svart 2-pack. Thule Squarebar Evo
  • Fyrkantsprofilerna är tillverkade i rostbeständigt, galvaniserat stål och överdragna med svart polymerplast för extra bra grepp om lasten.
  • Takräcket har en klassisk design som även gör det kompatibelt med en rad olika lasthållare och takräckestillbehör.
  • Thule strävar ständigt efter att ligga steget före kurvan, och därför klarar det här toppmoderna takräcket tyngre last än de flesta takräcken på marknaden.
  • Squarebar Evo är det perfekta takräcket för dig som letar en lite billigare lösning och nödvändigtvis inte behöver en "Wingbar-profil" på dina rör.
  • Plastbelagda rör plastbeläggningen på rören gör inte bara att du får ett bättre slitskydd utan också bättre grepp för din last.
  • Bra lastbredd med de klassiska fyrkantsprofilerna som stycker utanför lasthållarfötterna.

Beskrivning om serien SquareBar Evo

Thule Squarebar Evo

Fyrkantsprofilerna är tillverkade i rostbeständigt, galvaniserat stål och överdragna med svart polymerplast för extra bra grepp om lasten. Takräcket har en klassisk design som även gör det kompatibelt med en rad olika lasthållare och takräckestillbehör. Thule strävar ständigt efter att ligga steget före kurvan, och därför klarar det här toppmoderna takräcket tyngre last än de flesta takräcken på marknaden. Squarebar Evo är det perfekta takräcket för dig som letar en lite billigare lösning och nödvändigtvis inte behöver en "Wingbar-profil" på dina rör.


Squarebar Evo

Plastbelagda rör plastbeläggningen på rören gör inte bara att du får ett bättre slitskydd utan också bättre grepp för din last.

Squarebar Evo

Bra lastbredd med de klassiska fyrkantsprofilerna som stycker utanför lasthållarfötterna.

Produktbeskrivning