Travall

Travall Lastgaller/hundgaller till Hyundai I20

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

Ej i lager

Produktbeskrivning

Travall Dog Guards har skapats av skickliga hantverkare med exakta mått för ditt fordon och använder de bästa tillgängliga materialen för enastående styrka och hållbarhet. Eftersom de är modelanpassade är de väldigt enkla att installera; ger dig den typ av passform som helt enkelt inte kan uppnås med universella lastgaller. De är också expertbehandlade med en ultratålig, reptålig beläggning som är unik för Travall. Som ett komplement till deras hundskydd erbjuder de avdelare för många fordonsmodeller.

travall_guard

Travall är den största tillverkaren i världen av fordonsspecifika hundskydd. Med deras kombination av teknisk innovation och tillverkningsexpertis har de skapat en kvalitetsprodukt som är enkel att installera och byggd för att hålla. Om du har ett husdjur, skapar du ett säkert utrymme för dem bak i ditt fordon så att du kan koncentrera dig på vägen framför dig. Och tänk bara, inga fler leriga fotspår på din snygga rena klädsel

travall_guard

Även om du inte äger ett husdjur kan en Travall Dog Guard hjälpa till att maximera lastutrymmet och, ännu viktigare, spela en viktig roll för trafiksäkerheten; skydda dig och dina passagerare från den skada som osäkrad last kan orsaka vid en kollision - speciellt när du tänker på det faktum att hundratals människor varje år skadas allvarligt av de saker vi alla har i våra bilar på en regelbunden basis.

travall_guard

Nu finns det massor av hundskydd på marknaden, inklusive väldigt många av den billigare "En storlek som passar alla bilar"-typen av lastgaller. Men om du letar efter bästa möjliga passform och något som kommer att hålla i evigheter, är det bäst att välja en som har designats med de exakta specifikationerna för märket och modellen du kör. Eftersom de är fordonsspecifika kan Travall Dog Guards installeras på några minuter, med endast grundläggande verktyg. De är lika lätta att ta bort när de inte behövs på en resa och, till skillnad från vissa andra lastgaller kräver de ingen ful modifiering av interiören i din bil.

travall_guard

Travalls hundskydd är tillverkade av högkvalitativt mjukt stål med en attraktiv oval profil för ökad styrka. Komponenterna är laserskurna och precisionssvetsade för att sedan avslutas med en unik nylonpulverbeläggning som gör dem extremt tåliga och reptåliga. Tavall är så säkra på kvaliteten på deras premium Dog Guards att de alla kommer med en livstidsgaranti mot tillverkningsfel. Faktum är att kvalitetsstandarderna för våra skydd ofta överstiger den för liknande produkter som tillhandahålls av motortillverkarna själva.