Loading...

Thule MultiLift takboxhållare

  • Praktisk hissanordning för enkel lyftning och sänkning av tunga laster.
  • Enkel installation med förmonterat borrmönster.
  • Kapacitet att lyfta upp till 100 kg.
  • Mångsidig förvaring för takboxar, kajaker, surfbrädor m.m.
  • Optimalt utnyttjande av utrymme genom montering under garagetaket.
Artikelnummer THULE-8D21FS350
Tillverkare Thule
Vikt 3.4 kg
Höjd 152.5 cm
Längd 91.50 cm
Lastkapacitet 100 kg
Var god dröj, vi hämtar nu alla bilar som produkten passar till!

En smart förvaringslösning för takboxar, kajaker och surfbrädor

Thule MultiLift är en innovativ och praktisk lösning för att förvara takboxar, kajaker och surfbrädor. Med hjälp av en hissanordning gör den det enkelt att lyfta och sänka lasten, vilket underlättar hanteringen av tunga föremål. Dessutom är MultiLift designad för montering under garagetaket, vilket gör det möjligt att utnyttja vertikalt utrymme för förvaring.

Enkel installation med förmonterat borrmönster

För att underlätta installationen kommer Thule MultiLift förmonterad med ett borrmönster. Detta gör det enkelt att fästa den i garagetaket utan större ansträngning eller komplicerade instruktioner. Genom att följa de medföljande anvisningarna kan du snabbt och smidigt montera MultiLift och vara redo att förvara dina takboxar, kajaker eller surfbrädor.

Lyfter tunga laster upp till 100 kg

Thule MultiLift är en pålitlig och robust förvaringslösning som klarar av att lyfta laster på upp till 100 kg. Med sin starka hissanordning gör den det enkelt att lyfta föremål av olika storlekar och vikter. Oavsett om du behöver förvara en takbox inför semestern eller transportera kajaker till nästa paddlingsäventyr, kan MultiLift klara av uppgiften på ett säkert och effektivt sätt.

Mångsidig förvaring för olika ändamål

Thule MultiLift är inte bara begränsad till förvaring av takboxar, den kan också användas för att lagra och transportera kajaker, surfbrädor och andra vattenrelaterade utrustningar. Med sin flexibilitet och kapacitet kan MultiLift anpassas efter olika behov och ge en mångsidig förvaringslösning för olika typer av utomhusaktiviteter.

Thule MultiLift erbjuder en smart och praktisk lösning för förvaring av takboxar, kajaker och surfbrädor. Dess enkla installation, robusta konstruktion och möjlighet att lyfta tunga laster gör den till ett idealiskt val för alla som behöver effektiv och bekväm förvaring av sina utomhusutrustningar.

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller funderingar om denna produkt?

Kontakta vår support så ska vi försöka besvara alla dina frågor!