Thule

Thule Tepui Tent Table - Tältbord Mörkgrå

Ej i lager

  • Praktisk förvaring och organisering
  • Snabb och enkel installation
  • Slitstark och lättrengörande material
  • Inbyggda hållare för surfplattor, smartphones och drycker

Produktbeskrivning

Thule Tepui Tent Table är ett praktiskt tältbord i mörkgrått som erbjuder både funktionalitet och bekvämlighet för campingäventyr. Med detta tältbord kan du hålla ordning och få en dedikerad plats att förvara drycker och småföremål på, vilket gör din campingupplevelse ännu mer bekväm och organiserad.

Installeras snabbt och enkelt

Thule Tepui Tent Table är utformad för att installeras snabbt och enkelt i ditt tält eller på din campingplats. Du behöver inte oroa dig för komplicerade monteringsprocesser eller krångliga instruktioner. Det är enkelt att sätta upp bordet och göra det redo för användning. På så sätt kan du snabbt komma igång med att njuta av din campingupplevelse utan att slösa tid och energi på onödiga moment.

Enkel att rengöra med slitstark plastöverdel

Thule Tepui Tent Table är tillverkad med en slitstark och formgjuten förstärkt plastöverdel. Den här överdelen är enkel att rengöra, vilket gör det lätt att hålla bordet i gott skick även efter långa och smutsiga campingäventyr. Du kan enkelt torka av bordet med en trasa eller svamp för att ta bort smuts och spill. Den tåliga plasten håller också för tuffa förhållanden och kan hantera daglig användning utan problem.

Inbyggd hållare för surfplatta, smartphone och drycker

Thule Tepui Tent Table är utrustad med praktiska funktioner som underlättar din campingupplevelse ännu mer. Bordet har en inbyggd hållare för surfplattor och smartphones, vilket gör det enkelt att hålla dem inom räckhåll och använda dem för underhållning eller navigering. Dessutom finns det två dryckeshållare, vilket ger dig möjlighet att ha dina favoritdrycker nära till hands. Detta gör det enkelt att njuta av en svalkande dryck samtidigt som du kopplar av och tar in naturen omkring dig.

Genom att använda Thule Tepui Tent Table får du inte bara en praktisk och bekväm lösning för att hålla ordning och förvara dina tillhörigheter på campingresor, utan också en möjlighet att optimera din campingupplevelse genom smarta funktioner och enkel användning.

loader
Laddar...