Thule

Thule Wingbar Edge 959300/9693 - Komplett takräcke för Integrerad reling 92 cm - Aluminium 2-pack

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

Ej i lager

  • Thule Wingbar Edge - Komplett takräcke. Aerodynamisk lasthållare för exceptionellt tyst körning och enkel installation av tillbehör.
  • Lasthållare för Thule Edge takräckessystem
  • WindDiffuser-teknik korrigerar luftflödet för att reducera buller och luftmotstånd för bättre bränsleekonomi
  • TrailEdge-designen reducerar luftmotståndet genom en jämn luftavledning från räcket
  • Utformad och utvecklad för snabb klickmontering med Thule Edge lasthållarfötter, för ett integrerat takräcke med låg profil och ett skräddarsytt utseende
  • Smidig montering och demontering av tillbehör tack vare övre T-spår med QuickAccess-interface.
  • Inre BoxBeam-struktur skapar ett exceptionellt starkt lasthållarrör

Beskrivning om serien Wingbar Edge

Thule Wingbar Edge

Wingbar Edge är ett exceptionellt tyst och slimmat takräcke. Tack vare den vingformade profilen och aerodynamiska designfinesser får du nu ett ännu tystare takräcke än tidigare. Wingbar Edge sticker inte ut på sidorna om lasthållarfötterna (som till exempel Wingbar Evo). Istället möter röret lasthållarfoten på insidan vilket skapar en snygg avrundning på takräcket. Detta medför också att röret hamnar något närmare taket på din bil.

Ett takräcke som är enkelt att installera och möjliggör flera smarta monteringsmöjligheter för tillbehör. En vingformad profil är att rekommendera i de flesta fall framför en fyrkantsprofil. Inte bara för att den avancerade aerodynamiska formen minimerar vindbrus utan också för att den ger bättre bränsleeffektivitet. Wingbar Edge är takräcket för dig som vill att takräcket ska smälta in snyggt och harmoniskt med bilens kaross.


Wingbar Edge

WindDiffuser-teknik korrigerar luftflödet för att reducera buller och luftmotstånd för bättre bränsleekonomi

TrailEdge-designen reducerar luftmotståndet genom en jämn luftavledning från räcket

Wingbar Edge

Snabb klickmontering med Thule Edge lasthållarfötter, för ett integrerat takräcke med låg profil och ett skräddarsytt utseende

Wingbar Edge

Lättåtkomliga T-spår för smidig montering och demontering av tillbehör tack vare övre T-spår med QuickAccess-interface.


Den inre BoxBeam-strukturen skapar ett exceptionellt starkt lasthållarrör. Röret finns att välja i färgerna aluminium eller pulverlackerat i svart.

Produktbeskrivning

Bilar med soltak: Takräcket har en låg profil som gör att det kanske inte går att öppna soltaket när takräcket är monterat på bilen. Kontrollera alltid avståndet innan du öppnar soltaket.