Loading...

Månadens deals!

Här hittar du några av månadens absolut hetaste deals! Speciellt utvalda produkter för säsongen till riktigt bra priser!

Upp till
30%
rabatt

Månadens superdeals!

Är du redo för sommaren?

Under sommaren kan en cykelhållare göra underverk för vardagsplaneringen. Vi har cykelhållare för alla typer av bilar och i alla prisklasser.

Olika typer av cykelhållare


AVA-högtryckstvättar - marknadens nya värstingar!

Genom att välja en AVA högtryckstvätt väljer du att tänka långsiktigt och tänka smart. Du väljer en produkt som håller längre, tar mindre tid att använda och är roligare. Du väljer den nya upplevelsen av högtryckstvättar. AVA - En klass för sig!

 • Extremt generösa garantier
 • Innovation från Norge.
 • Hållbar 4-cylindrig metallpump
 • Flexibel stålförstärkt slang

Månadens sommardeal!

Letar du en professionell alkomätare med avancerad bränslecellsteknik? Alcotrx FCA Pro 100 är proffsvarianten av alkomätare från Alcotrx. Just nu till riktigt bra pris!

22%
rabatt

Produkter som kan vara bra att ha i sommar!

Alltid bra priser på reservdelar!

Motoroljor

Helsyntetiska

Delsyntetiska

Mineraloljor

Marinoljor

Inombordsoljor

Utombordsoljor

Oljor för styrsystem

Upp till
30%
rabatt

Fynda bagagerumsmattor till vrakpriser!

Nya generationens bagagemattor av absolut högsta kvalitét av gummi och iögonfallande design, väl genomtänkta praktiska funktion - just nu till fullständigt galna priser!

Robust garagedomkraft i premiumkvalité - Carwise The Compact Beast

 • 360-graders svänghjul i bak
 • Rejäl lyftkapacitet på hela 3-ton
 • Kompakt och smidig
18%
rabatt

Med sommar kommer tyvärr stenskotten

Tyvärr så kommer inte bara sommaren med ljus och härliga sommarvindar. Det komma även stenskott, något som man gärna tar hand om så snart man kan!

Med detta smarta reparationskit för vindrutan så kan du reparera mindre stenskott till ett riktigt bra pris!

643420

Steg 1

Rengör det skadade området på vindrutan med en torr pappershandduk och ta bort eventuella lösa glasbitar genom att försiktigt rengöra stenskottet med rakbladet.


643420

Steg 2

Fäst basen på applikatorn över det skadade området så att öppningen är direkt ovanför ingångspunkten (täck inte någon av sprickorna med sugkopparna) och skruva fast behållaren. Se till att gummitätningen vilar direkt på vindrutan. Detta kommer att förhindra att hartset läcker ut och möjliggöra att tryck byggs upp i behållaren. Fyll nu förseglingsmedlet i behållaren.


643420

Steg 3

Vrid nu tryckkolven medurs in i reparationshartsbehållaren. Släpp sedan tryckkolven från behållaren så att luften som är instängd i den kan komma ut; detta är hörbart. Tillsätt lite mer förseglingsmedel i behållaren och stäng den igen.

En hårtork kan användas för att värma upp området som repareras; detta främjar flödet av förseglingsmedlet. Skruva loss tryckkolven och ta bort applikatorverktyget.

Alltid bra priser på reservdelar!

Månadens deals - dealsen du inte vill missa!

Sommarrea på bildelar

Mekster.se har vissa månader en samling med månadens deals. Produkter som ingår i månadens deals brukar vara uppmärkta med antingen "Kampanj" eller "Månadens deals". Produkterna som är till nedsatta priser brukar ofta vara produkter som lämpar sig särskilt bra för säsongen. 

Vilka produktgrupper brukar vara nedsatta på månadens deals?

 • Bromsskivor brukar ofta kunna vara till nedsatta priser
 • Bromsbelägg är också en stående favorit under månadens deals
 • Motoroljor från Castrol och Mobil förkommer ofta
 • Takboxar och takräcken finns ofta med på månadens deals under säsong